Massage Imperial® “Bentley” Draagbare Massagetafel Trolley

€ 72,99
Op voorraad
SKU
Black_Trolley_Dolly_Old


    De Bentley massagetafel trolley is een handige, wendbare en uitgebalanceerde massagetafel trolley die bijzonder praktisch is. U legt de massagetafel gewoon op de Bentley massagetrolley en bindt hem dan vast (dit duurt twee seconden) en u kunt meteen vertrekken. De Bentley massage trolley is vooral handig voor het vervoeren van zware en brede massagetafels die te veel wegen om op uw schouder te kunnen dragen. Zo komt u zonder pijn aan voor uw behandeling.

    De Bentley massage trolley zelf weegt slechts 3,2 kg. Het kan netjes worden opgevouwen om het op te bergen. De wielen met grote diameter kunnen de meest robuuste obstakels aan en het maakt het transport van een massagetafel eenvoudig op elk soort ondergrond, of deze nu glad of ruw is. Het ontwerp zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld.

    Past op elke draagbare massagetafel die op de markt verkrijgbaar is. In het ideale geval is het opgevouwen massagebed niet breder dan 20,5 cm, maar als dat wel het geval is, betekent dit dat het frame van de draagbare massagetafel trolley iets op het schuim zullen drukken, maar dat het schuim weer naar zijn oorspronkelijke vorm zal springen wanneer het uit de trolley wordt gehaald.

    Wanneer u uw massagetafel over een helling naar beneden vervoert, gelieve de massagetafel dan voor u te houden. Wij raden u ook aan om uw tafel altijd vast te maken aan de trolley wanneer u uw tafel vervoert.

    Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!