Massage Imperial® iStool Massage Schoonheidsspecialist Therapeut Ergonomische Zadelkruk

Niet op voorraad
SKU
istool

  EIGENSCHAPPEN:

  • 6cm hoge dichtheid schuimvulling
  • Zware verchroomde metalen voet met voetsteunring voor zwaar gebruik
  • 360 graden draaibaar
  • In hoogte verstelbaar: 50-62 cm
  • Anti-slip wielen voor extra veiligheid en comfort

   

  De iStool biedt een zeer comfortabele zitervaring voor massage- en schoonheidstherapeuten. De ergonomische zadelvorm en de pluche schuimkussens van 6 cm hoge dichtheid zorgen ervoor dat u tijdens het werk stevig en comfortabel kunt zitten. De draaibare basis en de antislip wielen zorgen ervoor dat u zich tijdens de behandeling perfect kunt verplaatsen en positioneren. 

  De iStool heeft een heavy-duty gaslift die met een eenvoudige hendel in hoogte verstelbaar is van 50 cm tot 62 cm, zodat u uw klanten in zittende positie kunt omzeilen, zodat u ze binnen handbereik houdt. 

  De iStool is voorzien van een pluche, extra groot zitkussen en een verchroomd onderstel. De iStool is comfortabel, aantrekkelijk en praktisch. 

  De iStool wordt geleverd met een eenvoudige, duidelijke en gemakkelijk te volgen montage-instructies. Het is heel eenvoudig in elkaar te zetten. 

  De iStool is geschikt voor professioneel en thuisgebruik. Typisch gekocht door schoonheidsspecialisten en therapeuten voor massage studio's, kapsalons, schoonheidssalons, schoonheidssalons, tatoeage studio's, enz. 

  Wordt geleverd met één jaar garantie.


  De iStool biedt een zeer comfortabele zitervaring voor massage- en schoonheidstherapeuten. De ergonomische zadelvorm en de comfortabele schuimkussens met een dichtheid van 6 cm, zorgen ervoor dat u tijdens het werk stevig en comfortabel kunt zitten. De draaibare basis en de anti-slip wielen zorgen ervoor dat u zich tijdens de behandeling perfect kunt verplaatsen en positioneren.

  De iStool heeft een gasveer voor intensief gebruik, die met een eenvoudige hendel in hoogte verstelbaar is van 50 cm tot 62 cm, zodat u om uw klanten heen kunt werken en ze binnen handbereik kunt houden terwijl u zit.

  De iStool is voorzien van een zacht, extra groot zitkussen en een verchroomd onderstel. De iStool is comfortabel, aantrekkelijk en praktisch.

  De iStool wordt geleverd met een eenvoudige, duidelijke en gemakkelijk te volgen montage-handleiding. Het is heel eenvoudig in elkaar te zetten.

  De iStool is geschikt voor professioneel en thuisgebruik. Het wordt vooral gekocht door schoonheidsspecialisten en therapeuten voor massage studio's, kapsalons, schoonheidssalons, tatoeage studio's, enz.

  Garantie

  De iStool wordt geleverd met één jaar fabrieksgarantie tegen materiaal- en fabricagefouten op alle onderdelen.

  Eigenschappen

  • Schuimvulling met hoge dichtheid van 6 cm
  • Verchroomde metalen onderstel met voetsteunring voor intensief gebruik
  • 360-graden draaibaar
  • In hoogte verstelbaar: 50-62 cm
  • Antislip wielen voor extra veiligheid en comfort