Massage Imperial® Mayfair Massagetafel

Vanaf € 119,99 Normale prijs € 149,99
Op voorraad
SKU
mayfair
Rio Stool Black
€ 44,99
Rio Stool Green
€ 44,99
Rio Stool Pink
€ 44,99
Rio Stool Purple
€ 44,99
Rio Stool Cream
€ 44,99
Qty:
Bently Trolley
€ 74,99
Qty:


  De draagbare Mayfair massagetafel brengt alle functies die je nodig hebt in een lichtgewicht en compact pakket. Het is de complete massage-oplossing om uw bedrijf direct van start te laten gaan. Een 3-delige aluminium tafel met verstelbare rugleuning, 186 cm lang (zonder hoofdsteun) en 60 cm breed (zonder de armleuningen aan de zijkant). Deze tafel heeft een indrukwekkende hoogteverstelbaarheid tot 85 cm. Met standaard 5 cm hoge densiteitsschuimdemping weegt deze tafel met slechts 12 kg in de standaard uitvoering.

  Met deze prachtige, zeer draagbare massagetafel heeft u alles wat u nodig heeft om een professionele service te leveren op de door uw klant gewenste locatie. Mayfair massagetafels bieden een uitstekend comfort dat uw klanten zal bekoren, terwijl ze ook een uitzonderlijk snelle setup en stevige ondersteuning bieden, zodat u zich zeker voelt tijdens het werken.

  Stabiele en robuuste Constructie

  Mayfair massagetafels hebben een aluminium houten frame dat met precisie is vervaardigd van hoogwaardige materialen om een perfecte pasvorm tussen de onderdelen te garanderen. Het draagframe is verder verbeterd met duurzame stalen ondersteuningskabels die de zijdelingse stabiliteit en het werkgewicht van de tafel aanzienlijk verhogen.

  Deze tafel is ontworpen voor een maximaal gewicht tot 273 kg (600 lbs of 42 Stone). Hij kan zelfs uw zwaarste klanten aan, terwijl hij toch sterk genoeg is om de behandeling uit te voeren. De tafelpoten zijn voorzien van antislip, niet-afwijkende poten, die voorkomen dat ze verschuiven.

  De verstelbare hoofdsteun is voorzien van een hoogwaardige composietsteun, die bestand is tegen buigen en kromtrekken.

  Comfort voor de Klant

  Mayfair massagebedden zijn voorzien van de hoogste kwaliteit extra zacht PU-leder en zachte demping, waardoor het ultieme comfort voor uw klanten wordt geboden. Het oppervlak is olie- en waterafstotend en geeft geen vlekken.

  PU leer is mooi om tegen de huid aan te raken en het heeft niet het plastische gevoel dat sommige goedkopere vinyl alternatieven dat wel doen. Het is een zeer duurzaam en duurzaam materiaal, dat gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat.

  Het tafelblad en de armleuningen zijn beide gemaakt van een zachte, 5 cm dikke laag schuim met een hoge dichtheid, en het gezichtskussen heeft een ergonomisch design en is voorzien van zachter schuim van 7 cm voor uitzonderlijk comfort. De hoes van het gezichtskussen kan worden opengeritst en verwijderd voor reiniging.

  Aanpasbaarheid en ergonomie

  Deze professionele massagetafel is in hoogte verstelbaar van 62 cm tot 85 cm. Ons assortiment aluminium massagetafels, waaronder de Mayfair, heeft drukknoppen die geïntegreerd zijn in de poten om de hoogteverstelling van de tafel te regelen. Dit ontwerp maakt het mogelijk om veel sneller de hoogteverstelling aan te passen bij het opstellen en het opbergen van de tafel.

  De 3-delige tafel heeft een verstelbare rugleuning die, afhankelijk van uw behoeften, in 10 verschillende standen kan worden vergrendeld.

  De Mayfair massage tafel wordt geleverd met zowel een afneembare hoofdsteun als een geïntegreerd ademgat. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van beide gezichtsposities van de cliënt, omdat elke positie een iets andere ervaring voor hen biedt. Maar wat nog belangrijker is, is dat het u in staat stelt om op verschillende delen van het lichaam te werken.

  Door bijvoorbeeld de extra (en verstelbare) hoofdsteun aan het uiteinde van de tafel te gebruiken, kunt u de cliënt zo positioneren dat de schoudergordel en het schouderblad worden geopend en zo hebt u een betere toegang tot het nekgebied wanneer de cliënt zowel in buik- als in rugligging ligt.

  Het ingebouwde ademgat daarentegen laat de voeten van de cliënt over het uiteinde van het bed hangen, wat comfortabeler is voor hen is als u niet zo veel met het nekgedeelte werkt.

  Als u een rolsteun heeft om onder de enkels van uw klant te plaatsen voor een comfortabele voetpositie, kunt u uitsluitend de gezichtshouder gebruiken omdat deze zachter is en de stand kan worden aangepast. De afneembare hoofdsteun wordt ook geleverd met een armsteunplankje eronder.

  Bij deze behandeltafel krijgt u ook afneembare armleuningen aan de zijkant, die eenvoudig aan de opvouwbare massagetafel kunnen worden gemonteerd om extra breedte en positionering te bieden bij de behandeling van armen en schouders.

  Accessoires en draagbaarheid

  De Mayfair massage tafel wordt geleverd met de volgende accessoires:

  • Afneembare, zeer verstelbare, luxueuze multi-hoofdsteun
  • Armondersteuning vooraan
  • Twee armsteunen aan de zijkant
  • Draagtas

  Een duurzame nylon draagtas met een verstelbare schouderband is inbegrepen in de verpakking. Het heeft een extra handvat aan de zijkant om een deel van de last van je schouder af te nemen en het dragen ervan nog makkelijker te maken. Er is ook een zijvak om olie en voorraden in op te bergen.

  De inklapbare behandeltafel kan in enkele seconden worden opgevouwen en met de verchroomde vergrendelclips worden vastgezet - gewoon inpakken en u bent klaar voor uw volgende afspraak.

  Garantie

  De Mayfair massage bank wordt geleverd met een eenjarige fabrieksgarantie tegen materiaal- en fabricagefouten op alle onderdelen. Hij heeft ook een 2-jarige Massage Imperial® Garantie.

  Specifications

  Modelnaam: Mayfair
  Tafeltype: 3-delig (met verstelbare rugleuning met 10 standen)
  Lengte: 186 cm (hoofdsteun niet meegerekend)
  Breedte: 60 cm (armsteunen aan de zijkant niet meegerekend)
  Hoogte: Verstelbaar van 62 cm tot 85 cm
  Schuim: 5 cm schuim van hoge dichtheid
  Gewicht van de tafel: 12 kg (zonder toebehoren)
  Stoffering: PU-leer
  Maximaal werkgewicht: 273 kg
  Afmetingen Opgevouwen Tafel (L x W x H): 92,5 cm lang x 60 cm hoog x 19 cm diep
  Certificaten: ISO 9001:2000, CE