Over ons

Al meer dan 13 jaar focussen we ons op de visie van onvoorwaardelijke kwaliteit en ergonomisch design.

Onze geschiedenis

HRH HILL Europe OÜ is opgericht in 2021 en is daarmee de Europese dochteronderneming van HRH HILL Ltd. (geregistreerd in Engeland en Wales onder ondernemingsnummer 06621854). HRH HILL Ltd. is de onderneming achter het merk Massage Imperial®. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door Ian Hill, en in de loop der jaren is het productassortiment steeds verder uitgebreid en geperfectioneerd. Het succes is te danken aan het vermogen van de onderneming om producten te verbeteren door middel van innovatieve ontwerpen. De producten worden in China vervaardigd onder zorgvuldige kwaliteitscontrole en regelmatige inspecties om ervoor te zorgen dat zij aan de ontwerpspecificaties voldoen en deze overtreffen. Het einddoel is een betaalbaar product dat waar voor zijn geld biedt en waar de klant jarenlang op kan vertrouwen. Van het gewone tot het buitengewone, wij geloven in het produceren van de beste, hoogste kwaliteit en meest comfortabele producten voor uw kuuroord of huis.

De kwaliteitsnormen van Massage Imperial® zijn vandaag nog even veeleisend als bij de oprichting van het merk. Ons merk zet zich in om veilige, duurzame, comfortabele en ergonomische apparatuur te leveren voor sectoren die de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld ondersteunen. Elk product dat wij aanbieden is gemaakt door ambachtslieden die hun leven hebben gewijd aan het leren van de kunst van het maken van professionele massage-apparatuur. In de loop der jaren hebben wij langdurige relaties opgebouwd met onze productiepartners, gebaseerd op vertrouwen en een streven naar uitmuntendheid.

 

Massage Imperial® Massagetafels

Waarom kiezen voor Massage Imperial®

Massage Imperial® biedt een scala aan massagetafels die zijn ontworpen voor gebruik door professionele massagetherapeuten, sporttherapeuten, fysiotherapeuten, acupunctuur- en acupressuurtherapeuten, reikibeoefenaars, schoonheidssalons en schoonheidsspecialisten. Onze klanten variëren van ervaren professionals tot studenten en stagiaires.

Al onze massagetafels zijn opvouwbaar zodat ze weinig plaats innemen wanneer ze niet gebruikt worden. Massage Imperial® behandeltafels zijn gemaakt van Duits beukenhout of aluminium. Onze lichte aluminium behandeltafels zijn populair bij mobiele therapeuten. Alle massage tafels worden geleverd in combinatie met een draagtas met schouderriem en extra handvatten. Om de mobiliteit verder te verbeteren, bieden wij ook massagetafel trolleys aan zodat u wanneer u onderweg bent, niet onnodig moet tillen, zodat u uw energie kunt richten op wat het belangrijkste is.

De productlijn bevat ook een reeks therapeutkrukken die, samen met de massagetafels, een mooi combinatiepakket vormen dat onze klanten voorziet van de juiste hoogwaardige apparatuur tegen redelijke prijzen.