Retouren en terugbetalingsbeleid

Bedankt voor het winkelen bij Pets Imperial ®. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, staan wij voor u klaar.

Retourneren

U heeft 30 kalenderdagen de tijd om een artikel te retourneren vanaf de datum van ontvangst. Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in de staat bevinden waarin u het heeft ontvangen. Uw artikel moet in de originele verpakking zitten. Uw artikel moet een ontvangstbewijs of aankoopbewijs hebben.

Terugbetalingen

Zodra wij uw artikel hebben ontvangen, zullen wij het beoordelen en u informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen van de status van uw terugbetaling na controle van het artikel. Zodra uw retourzending is goedgekeurd, zullen wij een terugbetaling op uw creditcard (of originele betaalmethode) regelen. U ontvangt het krediet binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever.

Verzendkosten

U moet de verzendkosten betalen om uw artikel terug te sturen. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de oorspronkelijke verzendkosten die werden betaald, afgetrokken van uw terugbetaling.

Neem contact met ons op via

Als u vragen heeft over het retourneren van uw artikel of een retouradres nodig heeft, neem dan contact met ons op.