Massage Imperial® “Brooklands” Draagbare Massagetafel Trolley

€ 99,99
Op voorraad
SKU
Black_Trolley_Dolly


    De Brooklands massagetafel trolley is handig, wendbaar, goed uitgebalanceerd en buitengewoon praktisch. Het heeft een onafhankelijk draaibaar ontwerp op de voorwielen, wat de trolley zeer wendbaar en gebruiksvriendelijk maakt, waardoor het ideaal is voor het vervoer van zware en brede massagetafels die te veel wegen om op uw schouder te kunnen dragen. Met de Brooklands massagetafel trolley komt u zonder pijn aan voor uw behandeling.

    De Brooklands draagbare massagetafel trolley is gemaakt van de beste, hoogste kwaliteit staal. Licht maar toch supersterk, heeft het een verbeterde stabiliteit en een hoger draaggewicht, beter dan dat van elk ander aluminium frame. Dit massagebed karretje is ontworpen om een last tot 50 kg aan te kunnen, dat is meer dan twee keer het gewicht van de meeste massagebedden.

    Dankzij het telescopische ontwerp is de Brooklands trolley geschikt voor alle massagetafels met een maximale dikte van 35 cm in opgevouwen toestand. Het frame wordt geleverd met riemen zodat uw tafel stevig aan de trolley kan worden bevestigd. Het heeft een compact ontwerp zodat u het eenvoudig kunt opbergen wanneer het niet in gebruik is.

    De wielen van het massagetafel karretje zijn gemaakt van PU-kunststof, wat zorgt voor extra elasticiteit met wrijvings- en geluiddempende eigenschappen. De 4 PU-wielen zijn ergonomisch ontworpen om de prestaties van de trolley op alle oppervlakken te verbeteren, te versterken en te verhogen. 

    Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!